Ett stort tack till alla ni som var med idag och gjorde vårt kvarter lite sommarfint.

Ska också säga att några hyresgäster städade dagen innan för att de inte kunde vara  idag. Och ett extra tack till en av våra hyresgäster vars mamma och pappa som också var med och städade fast de inte bor här. Och Jens från Bostaden TACK för din insats. och tack Ulf, vår kvartersvård som låter Jens vara med. 

 Jaha då har vi haft vårstädning igen. Många hyresgäster dök upp för att städa våra gemensamma ytor. 
Det krattades, sopades, plockade skräp. Barn och vuxna tillsammans städade vårt kvarter.

Sandlådor, gräsmattor och alla gemensamma ytor fick sig en rejäl städning. Solsidan gjordes sommarfärdig. Vilket innebär att inne i grillstugan kan nu minst 20 personer sitta och äta, ute på altan finns bord och bänkar med plats för många att sitta och äta och fika. Men, glöm inte att när du använt grillstugan STÄDA EFTER DIG.

Jens från Bostaden var med och han hade fullt upp hela dagen.  Dra bort ros-och vinbärskbuske från en hyresgäst som har svårt att göra det själv. Fraktade ut en träsoffa till varje gård med hjälp av traktorn, han hade dessutom fullt upp med att köra bort lövsäckar till Bostadens uppsamlingsställe för löv. 

En riktig bra dag och ett stort tack till de hyresgäster som kom ut och städade våra gemensamma ytor.

Och som alltid bjuder Kvartersrådet på middag till alla som deltog i vårstädningen. I år bjöd vi på grillad fläskkarré, köttbullar, potatisgratäng och sallad. Och har man boende som är vegetarian så får de också mat, morotsbiffar blev det i år. 

Viktigt för att att veta. Alla får mat oavsett om man är vegetarian, muslim eller har matallergi. Middag är lön för att man varit med och städat våra gemensamma ytor och då tillgodoser vi var och ens matbehov. 

Tråkigt nog kunde inte alla som varit med och städa stanna på middag. Men ni som gick hem ett stort tack till er också.  Klicka på bilden så får du större bild.