Nu har vi haft hemsida via företaget Hemsida24 i flera år. Första åren hade vi en gratisversion. Sedan tog man tyvärr bort gratisversionen och vi blev tvungen att betala. Först 800 kr och senaste åren har det kostat 1485 kr. 

Vi har kunnat betala tack vare att vi fått in en del pengar från valborgsbrasan. Två sista åren har vi haft studiecirklar för styrelsen och en trädgårdscirkel för boende genom ett studieförbund som betalat hemsidan åt oss. 

Nu får vi inte ha den typen av studiecirklar mer och jag har även haft kontakt med andra studieförbund och vi kan inte ha denna typen längre. Vilket innebär att vi måste betala hemsidan själva. Det går inte med den ekonomi Kvartersrådet har. Vi vill ju lägga pengar på aktiviteter. 

Detta har gjort att vi nu har gjort en ny hemsida under ett företag som heter Webber. 245 kr kostar den och det kan vi ta från kvartersbudgeten. 

Så därför ser nu hemsidan lite annorlunda ut.   Men formulär för anmälning till t.ex julbord och surströmming, kalender, boka lokalen och lite andra saker finns med även nu.

Hoppas du blir vän med hemsidan. Tycker du det saknas något så eller om du vill tycka till om hemsidan, fyll gärna i formuläret här nedanför.

Kerstin Hansson/
webbansvarig